Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om rust te creëren in je interieur. Corine, eigenaresse van Seizoen & Stijl deelt drie tips die je eerder had willen weten. Plus; je komt meer te weten over de Adviesschuur van Seizoen & Stijl, die in december is geopend als uitbreiding van de woonwinkel.

De meesten kennen Seizoen & Stijl van de woonwinkel in Ochten. In de prachtige winkel haal je je hart op aan mooie, tijdloze items. Daarnaast heeft Seizoen & Stijl een adviesruimte die op afspraak geopend is. Daar laat Corine in alle rust voorbeelden zien en geeft ze interieur- en kleuradvies op maat.

De Adviesschuur  ademt ‘Corine’ en is een prachtig voorbeeld van waar zij toe in staat is. In eerste instantie was de adviesruimte een schuur, die ze stukje voor stukje heeft opgebouwd tot de ruimte die het nu is. Corine vertelt trots: “ik heb alles zelf uitgetekend en het laten maken, precies zoals ik voor ogen had.” Ze wijst ondertussen op de hoge ramen die ze heeft laten plaatsen en op de unieke wijnkast. “Deze kast bestaat uit tientallen jaren oude houten ornamenten die ik als een puzzel in elkaar heb gezet tot wijnkast

Uitbreiding op 10 minuten rijafstand
Door de komst van de Adviesschuur werd duidelijk dat Seizoen & Stijl aan het uitbreiden is. “De uitbreiding was nodig zodat we ook ’s avonds kunnen afspreken met de klant. We ontvangen klanten op afspraak in De Adviesschuur om ze het perfecte plaatje te laten zien. Deze ruimte laat zien dat de mogelijkheden geen grenzen kennen en dat Seizoen & Stijl heel goed is in het mixen van diverse stijlen in wonen” vertelt Corine.

Pin It on Pinterest

Share This