Over ons

Over

Seizoen & Stijl

Seizoen & Stijl en eigenaresse Corine zijn volledig met elkaar verbonden. De eigenaresse zit vol ideeën en probeert graag nieuwe dingen uit. Die energie steekt ze samen met een enthousiast team al 4 jaar in de winkel van Seizoen & Stijl. Daarnaast leert Corine graag ieders woonwensen kennen en maakt ze interieurontwerpen.

Wat we doen

Eventstyling

Vertrouw ons de uitdaging toe om jouw persoonlijke wensen door te voeren in de styling van jouw bedrijfsfeest of jullie bruiloft.

Interieurontwerp

Je eigen woning mag persoonlijk en huiselijk zijn. Dat begint bij een prettige indeling, de juiste kleurcombinaties tot en met een erfstuk als eyecatcher in je interieur.

Van poppenhuis tot Seizoen & Stijl

Als kind vond Corine het al heerlijk om mooie dingen te creëren. Ze knutselde met kiezelsteentjes en stukjes hout de mooiste meubeltjes voor in haar poppenhuis.  Gewaagde combinaties van verschillende materialen zorgen vaak voor een verrassend geheel. Zo is haar interesse voor styling ontstaan.

Onze droomprojecten..

Interieur- en kleuradvies, de woonwinkel om inspiratie op te doen en zelfs styling van grote events zoals bedrijfsfeesten of bruiloften. Alles is bij Seizoen & Stijl mogelijk. Corine en haar team deinzen nergens voor terug. “Wij vinden het heerlijk om verantwoordelijk te zijn voor elk detail, laat dat maar aan ons over.” Seizoen & Stijl verwerkt op een creatieve manier een persoonlijkheid in een interieur of zelfs in de aankleding van een event. Een mooi interieur gaat pas leven als het past bij de persoon

Ons blog

 Hier op onze blog lees je interessante berichten over nieuwe producten, handige tips & tricks en nieuwe acties en evenementen.

Wil je niks meer missen van wat er gebeurt, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Huur nu onze Candymini!

Huur nu onze Candymini!

De zoete allemansvriend op wielen! Babyshower, kinderfeestje, of ga je trouwen? Voor de snoepkonten, zowel groot en klein hebben wij onze Mini omgetoverd tot Candycar! Goed nieuws! Je kunt ‘m huren! Onze CandyMini is niet alleen fantastisch om te zien, hij blijft...

Lees meer

Enthousiast?

Wil je meer informatie over interieuradvies, eventstyling of wil je ons ontmoeten?

Pin It on Pinterest