Interieurontwerp

“Persoonlijk

en huiselijk”

Een tijdloze basis is veel waard. Dit zorgt ervoor dat je praktische ruimtes creëert die passen bij de mensen die er wonen. Ons doel is om jou en je woonwensen zo goed mogelijk te leren kennen. Zo kunnen wij ons advies personaliseren. Je eigen woning mag persoonlijk en huiselijk zijn. Dat begint bij een prettige indeling, de juiste kleurcombinaties tot en met een erfstuk als eyecatcher in je interieur.

De adviesschuur

In december 2016 opende Seizoen & Stijl de deuren van haar Adviesschuur.

Neem afslag ‘Echteld’ op de A15 en ontdek de betoverende oude boerderij met Adviesschuur tussen de fruitbomen. De Adviesschuur is op afspraak geopend. Zowel overdag als ’s avonds laat Corine in alle rust voorbeelden zien en adviseert ze op het gebied van interieurontwerp en – styling.

We ontvangen je op afspraak in onze Adviesschuur om het perfecte plaatje te laten zien. De mogelijkheden kennen geen grenzen. Seizoen & Stijl is erin gespecialiseerd om diverse stijlen van wonen te mixen tot een eigen en authentiek interieur.

Creëer sfeer,
elk seizoen weer!

Zoals de winter de lente wordt en de zomer de herfst, zo vinden wij dat je interieur ook ieder kwartaal een frisse verandering mag doormaken. Zo blijft thuiskomen het hoogtepunt van je dag; jouw eigen thuis die je blijft verrassen. Daar helpen wij je graag een handje bij!

Jouw interieur krijgt…
  •  Ieder kwartaal een frisse nieuwe indeling
  • Opgefriste Kransen, toeven, vazen en kruiken
  • De nieuwste interieuritems in je interieur gestyled

Ons blog

 Hier op onze blog lees je interessante berichten over nieuwe producten, handige tips & tricks en nieuwe acties en evenementen.

Wil je niks meer missen van wat er gebeurt, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Huur nu onze Candymini!

Huur nu onze Candymini!

De zoete allemansvriend op wielen! Babyshower, kinderfeestje, of ga je trouwen? Voor de snoepkonten, zowel groot en klein hebben wij onze Mini omgetoverd tot Candycar! Goed nieuws! Je kunt ‘m huren! Onze CandyMini is niet alleen fantastisch om te zien, hij blijft...

Lees meer

Enthousiast?

Wil je meer informatie over interieuradvies, eventstyling of wil je ons ontmoeten?

Pin It on Pinterest